Symposium - 'Geen woorden, maar waarde'

22-06-2023
609 keer bekeken

‘Geen woorden maar waarde’ is het centrale thema van het symposium dat het Linnean Initiatief en het Erasmus MC samen organiseren.

Tijdens deze interactieve netwerkbijeenkomst over waardegedreven zorg vertellen verschillende sprekers over de Rotterdamse aanpak met praktische handvatten voor gebruik elders. Stel elkaar vragen en ga met elkaar in discussie. 

Programma 
We openen de dag op 8 september om 8:45 uur met een gesprek met Ernst Kuipers, Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Vervolgens schetst Rob Baatenburg de Jong de dagelijkse praktijk van het WGZ-programma in het Erasmus MC. Hierbij is aandacht voor de spin-off van het programma en de beweging naar Passende Zorg. Het symposium staat onder leiding van Arie Franx, gynaecoloog bij het Erasmus en co-voorzitter van het Linnean Initiatief. Het patiëntenperspectief speelt een elementaire rol tijdens het symposium en diverse deskundigen op het gebied van waardegedreven zorg zullen hun visie geven op onderstaande vragen: 

  • Wat is de toegevoegde waarde van waardegedreven zorg vanuit het perspectief van patiënten en zorgverleners? 
  • Waarop kunnen we sturen in het kader van verbetering en bekostiging en welke data in welke vorm is daarvoor nodig ?
  • Hoe kunnen we in de keten, internationaal en in de private sector samenwerken om waardegedreven zorg verder te brengen? 

Inloop vanaf 8:30 uur. Het programma eindigt om 15:00 uur. Om 16:00 uur ben je welkom bij de afscheidsrede van Rob Baatenburg de Jong, v.m. afdelingshoofd KNO en voorzitter Stuurgroep WGZ Erasmus MC.  

Aanmelden

We hebben plek voor 200 mensen.  

De bijeenkomsten van Linnean staan open voor iedereen. Mocht deze bijeenkomst relevant zijn voor mensen uit je netwerk, attendeer ze dan op dit symposium.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Volg Linnean online

  

Over ons

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van koplopers en aanjagers van waardegedreven zorg. 

Lees meer

Linnean-netwerk

Ook deelnemen aan het Linnean-netwerk?
Sluit u aan bij het netwerk.

Contact

Stichting Linnean Initiatief
KvK: 75738007

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, tips of suggesties.

linnean@zinl.nl
Contact

 

 

Cookie-instellingen