Stel jij de juiste prioriteiten op data & IT-vlak?

18-07-2022
467 keer bekeken

Wat zijn de korte- en langetermijndoelen in het informatiebeleid, hoe ga je om met de allocatie van (schaarse) middelen en hoe hangt dit samen met de landelijke doelstellingen en strategie? Waar heb je zelf invloed op en wat moeten we samen oppakken? Kortom: stel jij de juiste prioriteiten?

Wanneer: Donderdag 29 september, 18:00 – 19:15 uur
Wie: Frits van Merode, Jan-Eric Slot, Barry Holwerda
 

Het bouwen van een ondersteunend data & IT-platform voor waardegedreven zorg heeft nogal wat voeten in de aarde. Zorginstellingen besteden veel tijd, geld en energie aan het op orde krijgen van de data, bouwen van dashboards, informatiesystemen en kunstmatige intelligentie, maar hoe verhouden deze activiteiten zich tot hetgeen we – met elkaar op landelijk niveau – willen bereiken?

In deze deelsessie presenteren Frits van Merode, Jan-Eric Slot en Barry Holwerda een overzicht van de belangrijkste doelen van de Zorg B.V. Nederland voor de komende jaren, gekoppeld aan programma’s en projecten die van belang zijn om deze doelen te halen. Ook vertellen ze waar er volgens hen nog hiaten zitten.

Frits, Jan-Eric en Barry gaan vervolgens met jou in gesprek over waar jij met jouw organisatie staat. Wat zijn de korte- en langetermijndoelen in het informatiebeleid, hoe ga je om met de allocatie van (schaarse) middelen en hoe hangt dit samen met de landelijke doelstellingen en strategie? Waar heb je zelf invloed op en wat moeten we samen oppakken? Kortom: stel jij en stellen wij met elkaar de juiste prioriteiten?

De workshop ‘Stel jij de juiste prioriteiten op data & IT-vlak?’ is onderdeel van de feestelijke lustrumbijeenkomst van het Linnean Initiatief op 29 september.

Schrijf je nu in!

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Volg Linnean online

  

Over ons

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van koplopers en aanjagers van waardegedreven zorg. 

Lees meer

Linnean-netwerk

Ook deelnemen aan het Linnean-netwerk?
Sluit u aan bij het netwerk.

Contact

Stichting Linnean Initiatief
KvK: 75738007

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, tips of suggesties.

linnean@zinl.nl
Contact

 

 

Cookie-instellingen