Enthousiaste reacties op webcast Data & IT tbv Samen Beslissen

19-06-2020
865 keer bekeken

Op 18 juni organiseerde het Linnean Initiatief haar eerste webcast. Thema: Data & IT ten behoeve van Samen Beslissen. In de chat discussieerden de kijkers fanatiek mee en vragen werden direct doorgespeeld en live beantwoord in de studio. De webcast werd beoordeeld met een 8,1 gemiddeld!

Meer dan 180 mensen hadden zich aangemeld voor het evenement waarin de sprekers Egge van der Poel, Frits van Merode, Leone Flikweert en Johan van Soest met elkaar in gesprek gingen over de consultatieversie van de paper 'Data & IT ten behoeve van Samen Beslissen' en de opgehaalde input. 

Thea Schukken (BeeldinWerking) maakte een visuele samenvatting waarmee u in één oogopslag de strekking van de webcast tot u neemt. De gepresenteerde slides treft u hieronder. Heeft u de webcast gemist of wilt u hem nog een keer bekijken? De webcast is ook on demand beschikbaar via deze link.

Het tekstuele verslag volgt. Vragen die in de webcast niet zijn behandeld worden opgevolgd via www.linnean.nl

De reacties op de consultatie als ook op de webcast worden verwerkt in de definitieve versie van de paper. Deze wordt vervolgens opnieuw aangeboden aan het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). 

Afbeeldingen

Toegevoegde bestanden

Landelijke netwerkbijeenkomst

X (voorheen Twitter)

Volg Linnean online

  

Over ons

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van koplopers en aanjagers van waardegedreven zorg. 

Lees meer

Linnean-netwerk

Ook deelnemen aan het Linnean-netwerk?
Sluit u aan bij het netwerk.

Contact

Stichting Linnean Initiatief
KvK: 75738007

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, tips of suggesties.

linnean@zinl.nl
Contact

 

 

Cookie-instellingen